Stejkování

Termín:
29. března 2022 od 18:00 hod.
Doba trvání: 180 minut
Šéfkuchař: Ondřej Slanina
Místo konání: Zámek Chateau St. Havel
Kurz je již bohužel obsazen
Cena: 2 750 Kč
Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 15% z celkové ceny.

Co si budeme na tomto kurzu vařit:

  • Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou
  • Vepřová panenka v červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou
  • Steak z hovězí roštěné s petrželovými brambůrky a omáčkou z portského vína

Kurzem Vás bude provázet

Ondřej Slanina

Ondřej Slanina

Mým cílem je nabízet svým zákazníkům perfektní službu za odpovídající cenu. Neznám slovo nejde a proto občas se svým týmem, bez kterého to nejde, dokážeme nemožné. Touha být stále lepší je můj hnací motor. Vyberte si, co Vás zajímá, a užijte si to.

Osobní profil kuchaře

Poptejte tento kurz


Jméno:*
Příjmení:*
Telofon:*
E-mail:*
Mám kupón č.:
Poznámka:
Kolik je 2+2
* všechna pole jsou povinná