Tři perly z celé kachny

Termín:
14. června 2022 od 18:00 hod.
Doba trvání: 180 minut
Šéfkuchař: Ondřej Slanina
Místo konání: Zámek Chateau St. Havel
Cena: 2 750 Kč
Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 15% z celkové ceny.

Kachna neodmyslitelně patří do české kuchyně, tak proč si ji nepřipravit třikrát jinak. Ukážeme si několik úprav kachny. Protože kachna není vždy jen s knedlíkem a se zelím.

Co si budeme na tomto kurzu vařit:

  • Kachní kaldoun
  • Kachní stehno v sádle s pyré z červeného zelí a bramborové šišky
  • Kachní prso s koňakem a bylinkami s dýňovým pyré, karamelizovanými kaštany a vinnou omáčkou

Kurzem Vás bude provázet

Ondřej Slanina

Ondřej Slanina

Mým cílem je nabízet svým zákazníkům perfektní službu za odpovídající cenu. Neznám slovo nejde a proto občas se svým týmem, bez kterého to nejde, dokážeme nemožné. Touha být stále lepší je můj hnací motor. Vyberte si, co Vás zajímá, a užijte si to.

Osobní profil kuchaře

Přihlašte se na tento kurz


Jméno:*
Příjmení:*
Telofon:*
E-mail:*
Mám kupón č.:
Poznámka:
Kolik je 2+2
* všechna pole jsou povinná