Termín: 21. ledna 2025 od 18:00 hodin
Doba trvání: 180 minut
Šéfkuchař: Ondřej Slanina
Místo konání: Zámek Chateau St. Havel, Praha 4
Co si budeme na tomto kurzu vařit:
- Klepané carpacio s bazalkovým pestem, rukolou a pečeným citrónem
- Telecí saltimbocca s domácími noky v tomatové omáčce
- Pečené filátko mořské pražmy s otevřenými lasagněmi se sabagllione s růžovým pepřem
Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 20% z celkové ceny.
Ondřej Slanina
Mým cílem je nabízet svým zákazníkům perfektní službu za odpovídající cenu. Neznám slovo nejde a proto občas se svým týmem, bez kterého to nejde, dokážeme nemožné. Touha být stále lepší je můj hnací motor. Vyberte si, co Vás zajímá, a užijte si to.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář