Česká kuchyně v moderním pojetí

Říká se, že česká kuchyně je těžká, ale sami se přesvědčíte, že tomu tak není. Perličkou našeho menu bude hovězí steak s minutkovou svíčkovou omáčkou. Přijďte se přesvědčit sami.

Naše české hotovky

    12. dubna 2022
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Volná místa: 10
Cena kurzu: 2 750 Kč
  Rezervuj si termín

Mleté maso prostě miluji

    26. dubna 2022
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Volná místa: 10
Cena kurzu: 2 750 Kč
  Rezervuj si termín

Nedělní oběd

    17. května 2022
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Volná místa: 10
Cena kurzu: 2 750 Kč
  Rezervuj si termín

Polévky jsou grunt

    24. května 2022
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Volná místa: 10
Cena kurzu: 2 750 Kč
  Rezervuj si termín

Kurzy vaření

V průběhu kurzu se nejprve seznámíme s teorií daného tématu a pak společně připravíme tři chody, které nejlépe vystihují téma kurzu. Vše co si uvaříme tak si také sníme. 
Každý účastník kurzu vaření za své peníze dostane recepty, certifikát o absolvování kurzu, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.
 

Podmínky kurzu: 
Stornovat rezervaci bez propadnutí voucheru lze max. 3 dny před zarezervovanou lekcí
Každého kurzu se účastní minimálně deset a maximálně osmnáct osob.