Česká kuchyně v moderním pojetí

Říká se, že česká kuchyně je těžká, ale sami se přesvědčíte, že tomu tak není. Perličkou našeho menu bude hovězí steak s minutkovou svíčkovou omáčkou. Přijďte se přesvědčit sami.

Naše české hotovky

    19. března 2024
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Volná místa: 7
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Omáčky

    09. dubna 2024
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Kurz obsazen
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Poptat termín

Mletá masa

    16. dubna 2024
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Volná místa: 10
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Kurzy vaření

V průběhu kurzu se nejprve seznámíme s teorií daného tématu a pak společně připravíme tři chody, které nejlépe vystihují téma kurzu. Vše co si uvaříme tak si také sníme. 
Každý účastník kurzu vaření za své peníze dostane recepty, certifikát o absolvování kurzu, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.

Délka kurzu je 3 - 3,5 hodiny.

Pokud zakoupíte 2 a více voucherů, získáte slevu 20% z celkové ceny.

 

 

Podmínky kurzu: 
Stornovat rezervaci bez propadnutí voucheru lze max. 3 dny před zarezervovanou lekcí
Každého kurzu se účastní minimálně deset a maximálně dvacet osob.