Steaky a fláky masa

Přijďte vystavit červenou kartu všem veganům. Kus masa je kus masa. Ukážeme si jak na to a už nebudete nikdy dělat chyby. Řekneme si jak marinovat, jak solit a jak opékat. Maso je prostě maso.

Stejkování 1

    07. května 2024
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Kurz obsazen
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Poptat termín

Stejkování 2

    04. června 2024
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Kurz obsazen
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Poptat termín

Grilování

    11. června 2024
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Kurz obsazen
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Poptat termín

Stejkování 1

    03. září 2024
    18:00 hod.
     Zámek Chateau St. Havel
Volná místa: 13
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Stejkování 2

    01. října 2024
    18:00 hod.
     
Volná místa: 14
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Stejkování 1

    29. října 2024
    18:00 hod.
     
Volná místa: 16
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Stejkování 2

    12. listopadu 2024
    18:00 hod.
     
Volná místa: 17
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Stejkování 1

    03. prosince 2024
    18:00 hod.
     
Volná místa: 17
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Stejkování 2

    10. prosince 2024
    18:00 hod.
     
Volná místa: 17
Cena kurzu: 2 950 Kč
  Rezervuj si termín

Kurzy vaření

V průběhu kurzu se nejprve seznámíme s teorií daného tématu a pak společně připravíme tři chody, které nejlépe vystihují téma kurzu. Vše co si uvaříme tak si také sníme. 
Každý účastník kurzu vaření za své peníze dostane recepty, certifikát o absolvování kurzu, občerstvení v podobě vína a nealkoholických nápojů, plný žaludek a spoustu cenných informací k nezaplacení.

Délka kurzu je 3 - 3,5 hodiny.

Pokud zakoupíte 2 a více voucherů, získáte slevu 20% z celkové ceny.

 

 

Podmínky kurzu: 
Stornovat rezervaci bez propadnutí voucheru lze max. 3 dny před zarezervovanou lekcí
Každého kurzu se účastní minimálně deset a maximálně dvacet osob.